Fina Måndag.

Det är faktiskt ganska roligt att jag inte uppdaterar;) för mig, men inte för er. Helgen är förbi.

Fredag spenderade jag med världens bästa brudar redan direkt efter skolan, det blev gomat, och efterrätten som gabban har längtat över hela veckan. Sen fick vi skjuts av världens bästa pojkvän till Stackgrönnan. Fest hela kvällen. ;)

Lördag vaknade jag upp och mådde lika bra som jag gjorde dagen innan, alltså SUPER bra;) jobbade kväll, sen spenderade jag resten av kvällen i soffan med marre, chips, dipp, glass och dricka.

Söndag gick jag på stan ett tag med soff, det ända jag köpte var glödlampor och hårnålar. jobb 17-21 sen godis köp med min älskling.

Så har min helg sett ut. Hur skön som helst, och verkligen jätte trevlig. nu ska jag börja med maten, sen drar jag iväg på jobbet. vi hörs.

städning på g.

Storstädningen börjar NU.. med start i hallen, och sen i sinom tid till resten av lägenheten. vi ses om några månader..

onsdag.

okej. nu kanske det här inlägget blir bättre. haha. onsdag idag iaf. sitter hemma hos mamma och håller på med en Selma uppgift som alla kallar det så fint. Går väl förhoppningsvis ganska okej. halv sju ska jag sitta i bilen på väg hem och där hemma ska jag ta på mig den STÖRSTA uppgiften. städa.... diska är väl det jag måste göra enligt min sambo. vet ni vad som händer på fredag? det är en stor dag. LÖNINGSDAG. hårfärgning av min utväxt, alexstjejmiddagsmat som menas med att alex bjuder på middag. sen FEST. ja, vi längtar till fredag så är det bara. nu ska jag fortsätta på min selma uppgift, så hoppas jag att ni uppskattar det här inlägget mycket mer än det andra. ha det så bra mina vänner och alla ni i min släkt och resten som läser, så hörs vi nog ganska snart. hoppas jag. puss och kram

och förhoppningsvis hittar jag en fin bild på mammas dator.................
men det gjorde jag inte.

Monday..

Godkväll. Skola, prov, projektarbete, jobb. så har min dag sett ut. När jag komme till jobbet så var det ganska roligt att se, att det var mycket fika på bordet, som endel hade tagit med sig, man undrade om någon hade fyllt år eller nånting;) märker väl sen hur mycker man fikar på jobbet..haha,. nu sitter jag och skrattar åt en jätte roligt film hahaha.. som jag och matilda gjorde när vi var mindre.. haha :D Dusch nu. sen hopp i säng. PUSSSSSSSss

okej helt osammanhängande text, men det är väl bättre än ingenting? visst;)

Bild från i fredags.

torsdag

Goddag.. prov imorse, gick super, får jag hoppas! imorgon blir det fest och det taggar vi till ;) nu blir det dusch sen säng. PUSSSS

14 februari

Mys med min pojkis ikväll. god mat, film och godis! mums.

TAGGGAAA


Friday!

Goddag, dålig uppdatering jag vet. jobbade ikväll. nu blir det städning av lägenheten, sen sängen. jobb imorgon igen 7 - 16, sen party!!

Älskling!

Ord går inte att beskriva min kärlek till dig älskling. Du förstår verkligen inte hur mycket jag älskar dig! du gör inte det. Du är det finaste jag har.

Söndag

gott med chips efter en heeeel dag på jobbet, 7-21.15 har jag jobbat idag;) strax sängen. godnatt!

Körkortet

Fick en fråga om när jag ska ta mitt körkort.

Ja. jag har ett mål att jag ska ta det innan sommaren iaf. ni kommer inte få veta när, men eftersom att jag måste betala mitt körkort själv, så har jag ganska mycket nu till våren, jobb, skola, sen ska jag ju börja med träningen också. Men jag jobbar för att tjäna ihop pengar till mitt körkort!:) Blev det ett bra svar?

1 år idag.

Fredag, lika med 1 underbart år med min älskling!

Jag älskar dig baby!

thursday

Torsdag idag, det har bestått av skola, mys hos soff, sen jobb. nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sängen! puss och kram.

onsdag

Goddag! senaste veckan har det varit mycket plugg, därför ingen uppdatering. i helgen blir det mys med min pojkvän, sen jobb söndag! Kung. Svenska nu, vi hörs♥

RSS 2.0