GOTT NYTT ÅR!

Sista helgen jag dricker som sjutton åring! nästa helg äre artonårs fest! på tisdag är jag arton:):) GOTT NYYttt ÅR!!!

NYÅRS

NU TAGGAR VI IGÅNG! :D 5 är det middag!=D

Idag.

Har varit hos marre och micke heeeela dagen idag.. haha, vi har städat och fixat inför imorgon. stod och strök gardiner i fyra timmar, very funny, ha? hehe, blev iaf superfint! tagga till imorgon.

Annars fick jag en kommentar om jag kunde visa några bilder på våran lägenhet.. eller köket och vårat omgjorda sovrum! förlåt för dålig kvalla men här kommer dom.

Köket, haha ville inte ta kort på resten av köket, det var inte så städat..;)




SOVRUMMET!=D







Det är forfarande inte klar än.. bara några tavlor och lite småsaker kvar!

söndag tisdag

Söndags såg ut såhär!

Vi var och såg TRON i 3d, fyfan vilken bra film. rekomenderar den starkt!=)

Gårdagen.





Jag var på ikea med världens bästa människor! Vi köpte en del saker till lägenheten, till sovrummet som vi håller på att göra om!=) Nu ska jag gå och göra mig nånting att äta, vi hörs!

Robin Salander

You are the love of my life!

Söndag

Stan idag, det var hemskt. var ute efter en nyårsklänning och ett par byxor men det gick ju inte gå någonstans.. fullt med folk överallt, var inte ens kul.. gör ett försök till veckan, kanske.. hehe, ja, köpte min nyårsklänning iaf, och ett par byxor som såg ut som ett par pyjamasbyxor.. så dom ska jag verkligen inte ha kvar..

gabban är här, och det blir bio ikväll! see you.

25 december

Jag måste ju göra er besvikna och säga att julen är slut, för min del, snart blir det att ta ner alla julgrejor:] hehe. Annars har jag haft en sån jäkla bra julafton. Jag har också fått jätte fina julklappar så TACK!
Nu ser jag framemot min födelsedag! VI HÖRS.


GOD JUL och GODNATT

Nu har jag slått in alla julklappar.. eller kanske inte.. hehe, en kvar och det är robins,. men har ingen kartong så det får bli imorgon eller nåt ;) nu ska jag färga håret, sen blir det nog sängen!

Torsdag!

NEJ, det är inte julafton imorgon va? näe det kan inte va det... känns inte som det.. får äntligen smaka mormors goda köttbullar!!! annars, jobbat idag, sen blev det en två timmars gående på stan, köpte allt som jag skulle köpa förutom hårfärg... ska fråga robin sen om vi hinner fara och köpa det.

några kvar!

GODNATT

Kändes jääääääääääääääääääääääkulskt skönt att se att man hade fått mer än vad man beräknat. på kontot;)

22 december

Jobb idag, sen bara tage det lugnt. jobb imorgon igen 7-12 sen blir det julklappsköp. dom sista fem;)


Tisdag och lov.

Idag är det precis 2 veckor kvar tills jag fyller 18, 3 dagar kvar till julafton, och det vill säga att jag har jullov nu. KUNG. Tidig kväll ikväll, jobb imorgon 7-15. vi ses när vi hörs.


Någon?

Någon som kan berätta för mig vad vi hade för kurser i omvårdnads i ettan?????? :D håller på att skriva mitt CV.

MÅNDAG

EN lektion imorgon sen har jag jullov! men med det menas det inte med att jag har jullov.. för jag ska tjäna pengar, och då måste man jobba, hehe, första jobbdagen på lovet är nu på onsdag! då vet ni:) annars sitter robin och gabban och tittar på nåt skitprogram..

Gabbans bak.

Idag.

Sitter vid datorn och skriver med min bror. Jag försöker få robins uppmärksamhet, men datorn är roligare.. Och jag känner att jag längtar mer till löning än julafton.. sjukt jag vet. Blir förhoppningsvis ikea den 27e, om jag inte får nåt arbetspass som jag tjänar multum på;) nu ska jag dra robin från datorn hit, sen ska vi lägga oss och se film. PUSS&KRAM

så går det om man inte "klär sig" ordentligt;) hihi, snygging:*

MYS

Idag har jag städat, sen har vi vare och handlat och nu ska vi göra en sen middag, sen blir det söndags mys!

Jag och robin i framtiden.. ;)

Söndag den 19 december.

jobb idag 7-9.30, men det var inte kul att vakna.. snö överallt... nu ska jag gå och lägga mig med älskling ett tag, men vi hörs ju...nångång;)

(L)

Pappsen fyller 40 idag! GRATTIS. Ni får en bild sen!:)

Onsdag

skola nu.. hatar att jag alltid vaknar den tiden jag egentligen måste fara.. vad är det med mig??? orkar inte stressa på morgonen längre. vi hörs efter skolan ♥

Älsklings1

Vaknade vid halv nio imorse, och när jag skulle gå upp och hämta vatten, så ser jag att det är fullt med burkar och flaskor överallt, men ett plus är ju att det är pant.. hihi. men städning idag iaf.. halv ett blir det som sagt fika. TACK för gårkvällen, jag hade då jätte kul. pusspuss

Min älskling är 20 år!!

KUNG FREDAG KVÄLL! har just ätit två hamburgare. GOTT, funderar på att sova... imorgon vid halv ett är det fika på dragongatan, min baby fyller 20 idag!!!!

FREDAG

DÅ börjar vi tagga inflyttningsfest!!!! snart ska jag börja med maten, mums. vi hörs!:*

9onde december

Skola idag, sen blir det antingen plugg eller mys, med sofia och gäb. KYCKLING till middag, äntligen, har man en pojkvän som är allergisk kan jag ju bara glömma det.

She´s sexy.

Onsdag.

Ikväll ska vi förhoppningsvis börja måla i sovrummet. sen blir det att fortsätta skriva på mitt cv. Till helgen blir det inflyttningsfest! Kung. Nu, lektion. PUSS

Måndag

Yes. Snart blir det ommålning & tapetsering i sovrummet. vitt och svart. kommer att kännas mycket mysigare att vara där. Kaklet i köket är också igång, det blir klart på onsdag!:) annars? om ni ville veta så har jag världens finaste pojkvän.

4 December.

Idag,10 månader med min baby!

20 dagar till Julafton.
27 dagar till Nyårs.
31 dagar till min 18års dag.
32 dagar till min third tattoo.

Mycket att se framemot.


18 om 1 månad och 2 dagar

På lördag är det precis en månad kvar tills jag fyller 18.. 18? 18? 18? När ska jag få in det? Jag får köpa snus själv, och jag får gå på krogen, vad får jag mer göra? Okej, jag har bara inte fattat det än.. men måste jag det? jag får ta körkortet också, men då ska man ju ha råd med det också;) Det tar väl ett tag innan jag förstår.

Då vet ni:)

Ursäkta min dåliga uppdatering.
Lördags, var ju i piteå med robin och gabban. köpte jätte mycket till lägenheten. MYSIGT
Söndags, jobbade från 7-12, sen gick jag med robin på stan i typ en timma, sen blev det julpynt.
Måndags, skola, sen for jag till mamma och var där ett tag.
Igår, skola, sen hockey med gäb och soffan. Somnade direkt efter hockeyn igår SKÖNT.
Idag har jag varit på skolan, och nu sitter jag och robin hemma hos pappa, vi blir bjudna på mat och sen ska jag tjäna pengar genom att julpynta hos pappa.
Ett tag sen, men det fanns inte så mycket bilder att välja på här;)

RSS 2.0