åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhåh+åhå

Kan man bli så irriterad så att man skulle kunna riva ner alla kläder som man har vikt, för att det inte finns nå JÄKLA VATTEN!!!P!?!?!?!?!?!?!?!!?!?

Städar bort borbanoffs(robin på ryska) kläder..

Okej, ni håller med? dålig uppdate? håller iaf på att städa nu. jag har toan och sovrummet, robin köket och hallen.. men jag ångrade mig.. efter att stått och tagit upp robins alla(då menar jag verkligen ALLA) kläder från golvet så vet jag vad jag ska välja nästa gång.. jag har iaf mina kläder på en stol.. men han lägger jackor, byxor, kepsar och speciellt 20 t-shirtar över hela lägenheten... så i längden blir mitt jobb mer ett krävande jobb.. ja, jag säger då det. Näe nu ska jag fortsätta, sen ska jag inta sängen, blir väl efter 12slaget någongång, men jag har sovmorgon imorgon så det är skönt. PUSSSS

Dagen

Jobbade 7-12 imorse, vid ett tiden när jag hade kommit hem la jag mig i sängen med robin och sov till tre tiden då mamma ringde och var på väg. så vid fyra tiden var vi i ursviken med min släkt och hade det jätte trevligt. Min moster hade fyllt 50 så. Förlåt Anne, måste säga 29 ;) Man känner att det var längesen hela släkten var samlad. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag lägga mig och sova. körlektion imorgonbitti 07.05. PUSS


Igår.

Gårkvällen var super! Efter en dag i Robins stuga med fotbollspel, strålande sol, och bara trevligheter, så åkte vi vidare hem till min faster som hade fyllt år, så fika på det. men det slutar inte där. Till middag blev vi bjudna på pizza av robins föräldrar. Senare umgicks jag med massa folk, bl.a. gabb, marre, challe och massa killar. blev basket och eldning vid brasan. sen for jag hem och sov. Tack för gårdagen och gårkvällen!
 

oja!

Måste bara berätta vilken underbart fin dag det blev igår. Jobbade 7-12, och fick träffa gabban ett tvärt. for hem och åt. sen tog jag och marre en promenad in till stan, satte oss på waynes sen gick vi på ica och tog en glass, sen blev det en promenad hem. Efter jag hade ätit som jag inte hade gjort så gick jag till marre och spenderade min kväll där. hur fint väder som helst.

Lördag

Tjena, vad gör ni? ja, ingen kan svara så varför frågar jag ens... ikväll skulle jag egentligen vara med robin, men det blev tyvärr inte så. men det kan vi säkert ta igen någon annan dag. ska iaf sätta mig ner och se en film. får se vilken det blir. PUSSHEJ

22 april

Tjena snyggingar, ni har märkt att jag inte har skrivit nånting va;)? har legat hemma i jävla parasitsjuka i tre dagar, så det är därför jag inte har uppdaterat nånting, sen har jag jobbat och bara tage det lugnt. sköönt. Marre har klagat på no update, men jag har inte fått nånting från julls, så det var alltså inte så farligt... haha, ikväll ska jag vara med mina efterlängtade brudar, om det då blir för min gabbsi. men vi ser väl! nu ska jag hämta tvätten. puss

Sommarjobb!!

Måste bara berätta vad jag fick veta idag! att jag har fått sommarjobb. hela sommarn! känns jätte bra att jag äntligen ska gå på schema, ja, det blir bara i sommar men WIHO.

1328

Ganska tufft att gå upp imorse, men det gick. och det har flytit på bra idag! hade körlektion just efter jobbet.. och det gick väl ännu bättre... eller inte..haha nu ska jag ta mig nånting att äta, sen ska jag lägga mig och vila, för jag jobbar ikväll också. puss.

disk på g.

När jag så väl komme hem så möts jag av en sovande, gnällig, pratsam och knäpp pojkvän. ganska roligt. haha. ja, jobbet gick bra. ska strax ta tag i disken, och efter det blir det nog en tidig kväll. upp klockan 6 imorgon bitti. vi kanske hörs sen om jag inte ligger som en döende i sänghalmen. HAH

Jobb

Ja flickor och pojkar vad säger vi? börjar jobba om ungefär en timma så no update förän ikväll. jobbar imorgon också delad tur, 7-12 & 16.15-21.15. så då vet ni. Hade en fundering på att ta tag i disken, men jag känner hellre för att sätta mig och plugga lite teori. KUNG. vi hörs ikväll puss&kram.

Söndag

Godmorgon! ja, vaknade för en timma sen men det är ju morgon;). Söndag idag, och ikväll jobbar jag. Är faktiskt inte så uppbokad på jobb i veckan, så det kan faktiskt vara skönt.
ja, gårkvällen spenderade jag iaf i marre och mickes bmw tillsammans med adheel, vi drog till drängs, och sen åkte vi omkring! En helt underbar kväll! nu ska jag göra någon lunch, puss.

Lördag

Godmorgon på er! idag har jag äntligen fått sova ut. känns jätte skönt. blev att ta sig nån öl igår. trevligt! Till middag blir det tydligen något gott har jag fått höra. men vi ser ju.

15 april 2011

hello. nu har vi äntligen påsklov. eller jag kan då säga det på riktigt! Sitter iaf och spelar the sims 3. KUNG haha,  har som inte så mycket att berätta egentligen.. menmen, vi ser vad vi hittar på ikväll. jag gillar oplanerade kvällar, för det brukar oftast bli spännande;) näe.. men vi höres sen idag, ska snart börja med maten, vad det nu än blir ;)

GOTT

;)

Godnatt mina små kycklingar!!!!

Snart sängen

Ja okej, jag var varit hemma nu i två timmar, men har som sagt inte bloggat nånting.. ja såg hockeyn som inte slutade så bra, men dom gick ju faktiskt till SMfinal. menmen. är jätte trött så jag funderar på att lägga mig och sängen och försöka sova iaf 10 timmar, imorgon börjar halv elva och slutar halv tolv, sen har jag påsklov!!!! SKÖNT, sen får vi väl se vad fredagskvällen bjuds på.

Saknar dig min älskade mommo!!! hoppas vi ses snart.

HEJ

Nu är det bara en lektion kvar imorgon tills jag har PÅSKLOV. skönt faktiskt, sitter nu hemma har ätit middag innan jag strax ska iväg på jobbet. SEN ska jag hem och sova... men det lär nog inte bli så;)


Thursday

Torsdag idag. och vi har psykologi, det är roligt. har just fått veta betyget i männsika socialt och kulturellt. ja.. nu blir det lektion, HÖRS

pusssisisisisi

Det har varit en stressig kväll på jobbet, men jag har så roliga medarbetare så det är skit kul. Fick skjuts hem av emil och umgicks med han ett litet tag, såg slutet av a walk to remember sen gick jag den lååååånga biten hem. hur många meter är det nu? haha. nu ska jag sätta mig och se en film som gab tipsa om. HÖRES.

mina fina tjejor, dagen efter min födelsedag, beställde min första riktiga öl, mariestad.


Svenska nu.

Hej snyggingar! nu har vi haft idrott, spelade volleyboll, har en ont i huvet dag, inte så kul det menmen. nu blir det svenska, vi gör som inte så mycket på lektionerna nu.. menmen. pusssss


onsd

skola idag, ingen aning vad vi har för idrott men jag byter om och far dit. efter skolan har jag jobb. då vet ni. nu ska jag fara till skolan, vi hörs. puss och kram!


godnatt

Ja vi förlora, menmen. har gjort klart inlämningsuppgiften, och nu blir det sängen. godnattttttt

glömde säga att jag och soff gjorde en första grej det här året;)

inlämningsuppgift

Samtidigt nu som det är hockey, sitter jag och skriver en inlämningsuppgift, det är tur att man har en mamsi som jobbar med det vi har om nu;) så jag fick en väldigt bra start. strax klar. nu börjar hockeyn igen.


Strax hockey.

Tjena! körlektion imorse, skola och efter det har jag suttit på procapitautbildning i 4 timmar. Intressant men lite långtråkigt. snart är det hockey så vi hörs!


partyy

Lite bilder från någon helg som var för ett tag sen.




tisdag

Hej igen! Skola nu, har egentligen inte så mycket att säga förutom att julia och marre är i god fart med uppdateringen,,. känns inte bra. puss och kram

Strömavbrott.

Då ska jag berätta om min dag. efter skolan gick jag på stan med soff, fick skjuts hem av min älskling, och när vi kom hem där vid 4, och just skulle börja med maten så fick vi strömavbrott, allt var borta, det var ingen kort stund heller, vi satt och var jätte hungriga till halv 8 när de äntligen satte igång det.. robins föräldrar komme iaf hit och hjälpte oss med lite saker. nu ska jag kolla igenom datorn lite grann, var ett tag sen nu;) PUSS
En gammal bild från robs dator.

Måndag

Japp nu har vi börjat, med? ja, vänta er en väldans uppdatering!!! jag marre och jull kör en tävling nu från 11 april till 11 maj. med start NU.


take A minute

Godmorgon.
Halva gårkvällen spenderade jag framför soffan med körkortsplugget. resten av kvällen satt jag vid en grillplats med killarna. Blir jobb om en halvtimma, slutar 16.00 då ska jag umgås med min G. PUSSSSSSS


Tell me, tell me

Dagen började som sagt med sovmorgon, efter det fick jag skjuts till min ända lektion, sen blev det stan med gabb. Köpte ett par skor och ett par byxor. Efter det tog jag en härlig promenad hem. Kvällen är helt oplanerad, eftersom att jag har jobb imorgonbitti. Det ska den nog förbli. Nu blir det slapp. puss

Thursday

Efter att gå upp kvart över sex, ha körlektion 07.05, skola från halv 9 till halv 2, projektarbete i två timmar, och till slut jobb i 5 timmar så är jag helt slut.. sitter och ser hockeyn, ja som alla vet så står det 2 - 2 än så länge! imorgon så har jag sovmorgon till halv 11, som alla fredagar;) sen har vi en lektion, sen blir det att gå på stan en stund! blir nog perfa. Nu ska jag umgås med min pojke, och adheel.

favorit.

RSS 2.0