armband


just nu har jag på mig mina snygga armband! och ikväll sover jag borta. då vet ni.

hallon


den här chokladen är så jäkla god!

hata/älska

jag hatar...
falska personer.
sånna som ljuger.
när en person säger en sak, men menar nåt helt annat.
att när jag blir besviken på nån, så blir den personen sur på mig.
att behandlas som skit.

jag älskar..
att jag är stark nog att säga vad jag tycker fast jag får massa skit tillbaks.
att jag har fått bättre självförtroende.
johan.
när en person alltid finns där för mig, oavsett vad, du vet vem du är!
att gå på GI, eftersom då kan jag inte träna.... haha

när jag hade dåligt självförtroende...
då kunde alla "leka" med mig, som om jag var deras slav, ett exempel, tar du dom så hämtar jag det till dig, och sen när jag har tagit det där jag skulle ta, så har den personen bara sagt så för att hon inte orkade.
det var också så att om inte jag kunde vara med hon en dag, så blev hon sur.
hon försökte styra mig, bara för att jag hade dåligt självförtroende och var blyg, och inte vågade säga emot! jag vet att det är ett tecken på rädsla. men jag vet bättre nu, ingen ska kunna trycka ner dig för att du har dåligt självförtroende eller dålig självkänsla.


accent!

jag köpte en väska på accent för ungefär 1 och  ½ månad sen, och den har börjat "rosta" om man kan säga så, den kostade 350 spänn, och det har blivit jätte ful, när jag skulle fråga varför det blev så, så säger dom att jag inte har varit nog försiktig (eller jag tog det så) man betalar inte 400 spänn varannan månad bara för att det är sjukt dålig kvalité på väskor som inte är skinn, och man orkar ju inte heller betala mer än tusenlappen för att den ska hålla.


armband

jag är inte den ända som har köpt den här, men det var fan värt det!:)

annars har jag köpt tre kuddar till min säng, två mattor, en papperskorg och en till sak, som jag inte vet vad det heter;) haha!

jobb dag 2

hej snyggingar! det gick super bra idag också, det känns som att jag har jobbat i mer en ..................................... näe jag ångrar mig, jag skriver inget mer.

det här har ni väl inte sett?

har ni sett dom här bilderna?;) jag tror nästan inte det. kanske nå liknande..

jag var jävligt snygg,

jag kan flyga.......

äcklig fetbulle

fin båttur

här med.

ja, jag tycker faktiskt att jag är jävligt snygg,

näck

rubrik

det jag köpte var, en stor rosa förvaringsbox, och tre små vita, jordnötter, skorna, en rosa tandborste, så jag äntligen kan borsta tänderna ;) haha.... sen dela jag och mamma på en mörkchoklad med smak av hallon.

föressten så är dom tre "hårda" dagarna över på min GI. resten av dom tre veckorna, får jag äta GI mackor och lätt sockrad youghurt, så då slipper jag den äckliga salladen (har aldrig gillat sallad).

lucky i´m in love with my best friends





det tog 50 minuter att skriva det här lilla.

jag tror att jag har världens bästa sommarjobb!!!! det var sjukt kul, perfekta jobbet för mig. och jag som ska gå omvårdnads också. jag behöver typ inte berätta nå mer... eller jag har köpt ett par ljusgula fake converse idag, jätte snygga, och billiga! ni får se sen, nu ska jag äta. vi hörs snart:*

jobb dag 1

ni fattar väl vad jag gör uppe nu, har sovit i ungefär tre ½ timma inatt, för att jag inte kunde sova. kulkul. jobbar från åtta till fyra idag på anderstorp, så det tar ungefär 3 minuter att cykla dit, hur skönt tror ni det är? haha, nu ska jag platta håret, vi hörs ikväll PUSS

alltid den blicken älsk, KRYA PÅ DIG. älskar och saknar dig!


hur snygga?



hur snygga är inte dom här två skorna??!?!?! jag vill ha..

söndag

till middag igår åt vi kebab med sallad, mums! och det här åt jag till fika... haha;)

jullan och fridolf är på väg hit, så då vet ni vad jag gör ikväll! PUSS

......

det där är så jävla patetiskt.. fyfan

just let me love you




ikväll blir det ida och sanna! PUSS

wallander kuriren.

nya wallander har ju kommit ut, ett tips, är att inte se den! den suger.

GI

från och med 00.00 för cirka två timmar sen så slutade jag med onyttiga saker, och började med GI, ja, om ni inte vet vad det är så får ni slå upp det. så det är kött, ägg, kyckling och sånt som får ätas, jag som älskar kyckling, så till frukost imorgon blir det omelett!
ska börja träna också. snart.. haha! älskling ligger iallafall här brevid och han har feber, det är så synd om han! jag kan då inte sova.

föressten, jag har ungefär 5 lediga dagar kvar på mitt sommarlov, om man inte räknar med helgen, för på måndag börjar jag jobba!

friday

jag och johan vaknade prick klockan tre av att mamma ringde. så ja då vet ni.

lillis

kolla min sötnos!

stugan

hej snyggingar! ska jag berätta om gårdagen, vi vaknade ju upp i stugan av att mamma och jonte skrek på oss att vi skulle vakna,. haha;) efter det åt vi, sen for vi ut med kanoten till ett jätte mysigt ställe. klockan tre var våran familj bjuden till johans familj, i deras stuga, så då åt vi grillat, jag tror nästan jag åt mer än johan, haha så hungrig var jag. ja sen fick vi skjuts av pappa till coop där jag skulle köpa lite grejer till äppelpajen som jag skulle göra till johan! så jaa. mer detaljerat behövde jag inte göra, men johan håller på att laga mat till mig nu, som han har gjort hela veckan typ;) vi hörs sen!:*
 
det var den här goda glassen vi åt.

<3


8 månader.

stugan

nu drar jag och johan till min stuga. vi hörs imorgon kväll! :*

tuesday

godmorgon! det var hemskt att sova själv i johans hus, han skrämde mig för ingenting, sånna är killar? blir att sova hemma själv inatt också blir nog bra!:) då får jag spela the sims hur länge jag vill.
nu ska vi dra oss hem till mig! vi hörs. 

mina två dagar.

ursäkta för min jäkligt dåliga uppdatering. igår sovde johan hos mig för första gången på mer än en vecka, så vi såg massa beckfilmer, åt nötter, och drack ramlösa, nyttigt! sen idag när vi vakna, hittade jag en lapp där det stod att mamma och pappa hade farit till stugan tills imorgon kväll, och dom hade lämna en hundring. TACK! sen efter att jag hade spelat the sims 3 i cirka sex timmar idag, så for jag jullan och fridolf, & spelade minigolf, tur med vädret hade vi, eftersom att direkt när vi for till max så började det spöregna, där köpte vi iaf mat osånt. sen for jag hem, där älskling var, stannade där tills det inte regnade lika mycket och sen körde vi min 30 moppe hit. haha;) då vet ni mina två dagar! nu ska vi se beck, vi hörs snart igen♥




ser ni vem som vann?;)


julia äter en macka

ikväll. så for jag jullan och johan till viktor där det var några, sen gick vi till trästocks, satt där typ en timma, sen for vi till subway, så vi var hos viktor igen typ vid 10, haha, sen var vi där resten av kvällen, och umgicks. ja, förutom det så brände julia upp en tröja.

japp sådär såg det ut!

jullans place

nu är jag hos jullan, vi håller på att göra oss klara, sen vid sju ska vi fara till viktor, sen drar vi och ser veonica maggio på trästocks. vet ni föressten vad jag har ätit idag? hemma hos johan fick jag en jätte god kyckling sak, sen glass till efterätt, och jag som skulle äta med julia, men hos hon åt jag två panpizzor, och allt det där på typ 1 timma... haha;) nu ropar jullan, så vi hörs ikväll puss:*



lördag

nu sitter jag hos johan, för första gången på en vecka! vi har bara prata och myst. vid fem ska jag hem till jullan och äta middag, sen gör vi oss klara sen drar vi ut. nu ska jag umgås och äta lite. puss

.



alex

mums

älsklings låtar.



 
ni har väl inte glömt bort dom här underbara låtarna!

rosa/rosa

igår målade jag naglarna.

foppis

hejhej. ja prata nyss med älskling i över en timma.. han kommer hem ikväll!!!! annars då? jag är besatt i the sims. skulle kunna sitta framför datorn i tusen år. har ni testa det? jaja, just nu väntar jag på jullan som skulle vara här 5, så hon borde vara här strax, ja, när jullan kommer ska vi göra oss klara sen far vi ut. vi hörs snart:*

 vet ni vem som spenderade natten med mig inatt, om inte foppis!han är så himla söt!

live life

vet ni vad jag har gjort idag? jag har hjälpt mamma med pusslet, igen. haha, sen tänkte vi fara och spela fotbollsgolf, men då åskade det ju, så jag och mamma for till stan. jag hade 200 kronor som jag kunde slösa på skor och kläder.. men det jag fick med mig därifrån var gummisnoddar som mamma betala, plus att jag köpte två kuddar och en jätte jätte jätte fin lampa. jag älskar den!!!


och vet ni vad pappa håller på att fixa just nu? tror det eller ej THE SIMS 3! så då vet ni vad jag gör ikväll. föressten jullan ska bo hos mig i helgen!!=)=)

emma roberts!


så jäkla snygg.

baby!!!!!!


i'm in love with you

saknar dig älskling!

jag vakna vid tre idag. och det jag har gjort är att se pb, suttit och titta på regnet, laggt pussel med mamma, ätit och ja. blir en lugn kväll också, likamed se film och försöka få tag på älskling. då vet ni. puss

puss

minigolf

vi spela minigolf i ungefär 2 timmar... för att vi tog pauser och sånt. och kan ni gissa vem som vann då?;)

jepp. jag hade 75, och julle och fridolf delade på andra platsen med 91 poäng.

vet ni vad jag ska göra nu? ska lägga mig i sängen och se en wallander. vi hörs imorgon/idag. puss

i will stay strong.


smörgåstårta, dajmtårta, prinsesstårta, behöver jag säga mer? mums. frida kommer strax, och mina skor är sålda, 280:-. ikväll blir det minigolf m. jullan och fridolf, då vet ni;) puss


tisdag

morgon, ska ta en dusch, vi vakna nyss, farmor klockan 3.


J

dom här örhängerna köpte jag idag, 7.50:-

johan björklund.

just nu befinner sig älskling i Stockholm, utan mig. och imorgon far dom till gotland, och jag tror inte att han kommer hem förän lördag, ja hur ska jag kunna leva. jag älskar och saknar dig gubben!

bubben

alltså ni ska veta en sak som ingen visste? min bror heter lars jonathan bubben lundberg! visste ni att nån skulle kunna heta så? haha;) ja sjukt äre, men gulligt. han fick sitt moppekort idag så nu får han äntligen köra.

I hate the way I don't hate you

igår så åkte jag, frida sanna och julia båt i älven,. sen for vi till sanna spela alias och åt kladdkaka. sen vid elva var jag hemma, jag tror nog att alla var trötta... men vad gör man, och nu idag ska vi flickor på stan, men fråga mig inte vad jag egentligen gör uppe nu... somnade vid 6 ungefär... (mamma kommentera inte det där) haha. så vid två skulle vi va där, men det verkar som att det bara är jullan som är vaken, så jag har nog inte bråttom! vi hörs snart, har en rolig sak att berätta. puss:*


båten

båten, jag sanna frida och julia. puss

saknar dig.

I wouldn't have been the same without him.


godkväll! ikväll har det varit en galen kväll. haha;) efter att jag hade träffa sanna vid hon, for vi till madde, sen drog vi till boviken, och tror ni vi hittade eller? vi skulle köra grusvägen vid storhamn typ, och då blev det helt fel så vi hamna på ica maxi. sen en timma senare var vi i boviken, inte så jätte kul, men sällskapet var roligt;) hehe. nu ska vi sätta oss och se wallander puss&kram.

people walk around...

hej snyggingar! for till stan idag med älskling, han köpte en hel del. och jag köpte 3 par nya trosor för 29.50 kr, och ett läppglans. och hittade världens finaste klänning med öppen rygg, som jag ska köpa sen. johan bjöd mig på mat också. så jag har varit proppmätt. är nu hos älskling, måste ju ägna all tid åt han innan han far, imorgon klockan 8 på morgonen drar han, och är inte hemma förän på fredag! kommer att sakna dig älskling. det vet du. strax ska jag till sanna hon sover hos mig inatt!

stan.

stan idag. med älskling, han far imorgon... nu ska jag dra mig PUSS

jullans place


hej! julia komme till mig, sen for vi direkt till stan, och vi var där typ 5 minuter, så då for vi tillbaks till bergsbyn igen, ganska onödigt.... nyss fick jag ett skratt anfall och fick veta  en generande sak;) haha, vad gör ni en kväll som denna? vet att ingen kommer att svara men ändå.. jullan håller på att skriva nånting, men vad vet jag inte:) nu ska jag umgås, men vi hörs snart igen!:*

:*

ja. julia skrev. såklart, men det hoppas jag att ni fattar, men vi ska möta sanna och lisa nu ja, som hon skrev, och ikväll ska jag sova hos jullan! vi hörs:*

jag är söt.

hej alla sexiga läsare.
jullan kom alldeles precis och nu står hon och kollar sej i spegeln.
vi ska snart fara ut och möta sannagull och lisagull. vi skulle egentligen göra fruktsallad... MEN JAG ÄR PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANKKKKKKKKKKKKK.

ALLTSÅ FAN VAD JAG ÄR SUGEN PÅ EN BANAN!!!! helt sjukt......................... ring mej om ni har banan hemma, då kan ni komma hit och mata mej

babyälskling är typ sjuk, och jag kommer sakna han så himla mkt nu när han åker bort..

nu ska vi dralla.. hooooojjjjj

BTW, JULLAN ÄR BÄÄÄÄÄST I VÄRLDEN!

godmorning sunshines!

morning! johan komme in på mitt rum vid två, så alltså väckte han mig, det blev senare inatt än vad jag trodde, haha:) jag och johan väntar på mat, sen ikväll blir det flickorna. vet inte vad vi ska göra men det blir nog bra. nu ska jag göra mig klar, vi hörs:*

!


älsklingar!!!

ain´t no reason


så jäkla bra låt!

annars... komme hem för en timma sen ungefär, ikväll komme sanna och lisa och hämta jag och julia med deras gummibåt.. när vi var ute på vattnet började det spöregna.. då skydda vi oss under en brygga för att vi inte skulle bli blöta.. men vi tänkte att här kunde vi ju inte sitta hela kvällen, så vi börja ro till sanna, la båten där, och hoppa i vattnet när vi redan var dygnsura och bada ett tag, sen for vi till sanna... satte oss och spela alias! skjukt roligt spel:) sen fick vi skjuts av jullans mamma hem till hon, sen tog jag moppen hem. satt och pratade med mamma ett tag, som jag inte har träffat på två dagar! och nu ska jag typ se film. vi hörs, puss♥

torsdag!


DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!!!
hej! ursäkta den dåliga uppdateringen.. jag for till johans stuga igår för att dom skulle ha släktträff, så vi åt surströmming. jätte gott! sen sovde vi där också .. vi vakna vid halv två av att mamma ringde hehe;) sen åt vi och såg lite tv sen skjutsa vi hem lite grejer hem till mig. och då såg jag att jontes moppe stod på våran gård, en orange en. hur cool? jätte COOL. hiih nu ska jag ringa jullan PUSS

what should i do just to little baby


man vet inte vad man har förän man har förlorat det.

ikväll blir det jullan, mer vet jag inte. är hungri och vädret suger.

prison brake!


okej nu ska ni få höra min dag. började med att jag vaknade hos johan, satt mig och spelade the sims, medans han sov. sen ringde jullan och sa att hon skulle komma förbi johan på en timma för att vi skulle till stan. så då åt vi, sen gjorde jag mig klar. sen for vi in till stan och hon köpte massa grejer... sen kom frida och då for vi hem till mig, åt och titta på lite bloggar, sen cyklade vi för att vi skulle på picknick, och det blev så att vi satt oss 100 meter från oss...haha;)

sen efter en timma cykla vi hem igen, satt och såg en film i en halvtimma, och sen for dom, just innan prison brake komme johan. justja,. ni har väl inte missa säsongstarten ikväll, vi håller på att se de nu. det är så sjukt bra!!! sen efter det här, ska vi se tre filmer. vi hörs:*

!


picknick med frida och julia, i det finfina vädret!!! pusspuss


monday

LOVE YOU!

stan om cirka 45 minuter, jag har inte hoppa in i duschen. skynda, puss

två matvrak.

kvällen blev lyckad. verkligen. förutom en sak. i kvällens slut var julia hungrig som en varg så, såhär såg det ut när vi kom hem till mig.

här ska ni få en till bild på ett matvrak. två stycken kebabsandwiches på mindre än en halvtimma.

nu ska vi se film, om inte jullan ska ha datorn. PUSSPUSS

miss secret agent.

jag kom på att jag har ju inte skrivit nåt. vakna vid ett ungefär, då satt jag mig och såg en film, sams lake, lite ovanlig.. men ändå lite små bra. måste föressten tipsa om en annan film, som jag hoppas att ni har sett, miss secret agent, den var sjukt bra. ikväll blir det jullan och folk. annars tacos till middag, min brors önskning. puss 

mina


att jag har fin bakgrundsbild?:)

jordgubbstårta.


mamma har aldrig baka såhär mycket på fleraflera år... jordgubbstårtan som hon gjorde, åt jag upp.. och jag som inte ens gillar tårta. madde kommer snart, sen ska vi in mot stan,.. jullan hare kul i stugan!♥

friday

min bror fyllde år igår. och vet ni vad han fick?;) en moppe! ja grattis i efterskott.
 
johan sitter uppe i köket och gör mat, tror jag. vid 3 ska vi ha släktträff, sen ikväll ska jag va med jullan! ja annars då... ska hoppa in i duschen. vi hörs♥ 

skin skin som en sol du e


sommar och sol och vi har korta kjolar.


johan kom och väckte mig halv tolv, för att han hade lunch.. nu är hans jobb över för evigt.. så han är här nu. efter maten så ska jag och jullan fara och lägga oss nånstans och kanske fika eller nåt. nu ska jag och älskling se film. hörs:*


mitt sår


jag måste bara berätta en sak.. som jag vet att ni inte visste haha! första gången jag sätter mig på cykeln i år (typ) RAMLAR JAG. och jag skrapar upp mitt knä, eller ska man säga just under knäet, men det värsta var att mina leggings gick sönder.. plus att jag fick några små sår på armbågen, handen och foten.. jag lovar.. undra vad som händer om man ramlar med moppen då? jag vill inte ens veta.

här får ni fem bilder...

första bilden.. ville jag va med på kort..

sen dom andra bilderna, var jag helt okoncentrerad. haha lite roligt faktiskt,.. bara jullan som ville vara med.





hahaha jag skrattade när hon la in dom på sin blogg.. du är min bästa vän julia forssell!

orkar inte

just nu håller jag på att göra mig klar! sen ska jag träffa frida och julia i stan.. då ska vi käka tror jag... och nu vet jag inte vad jag ska skriva. men vi hörs.


igelkottar

jag svettas som en gris!!!
har hört att det krafsa utanför fönstret länge nu, och när jag gick ut och skulle kolla, var det två söta igelkottar som åt från våran soppåse. åh vad jag älskar igelkottar.

RSS 2.0