hos min älskade älskling.

TJA! :D fick veta idag att min dator är igång igen, och den har vare de i 4 dagar. just nu hänger jag hos robin, han ska jag hjälpa mig att plugga lite! har jag bestämt.. imorgon eller på torsdag så kommer kläderna och skorna in på bloggen så då är det bara att längta. nu ska vi dra oss och köpa godis vi hörs pusspusspuss.

från i fredags.

svar på din andra fråga!:)

fråga 2 från Anonym/N
Förlåt om jag frågar så mycket, haha.
Men vad är omvårdnads för nått? Eller jag menar vad man gör på dom lektionerna? Vore himla snällt om du kunde säga :)

svar: Det är lugnt=) ja, vad gör man... man lär sig hur man tar hand om människor, ja allt möjligt, sjukdomar , vad som händer i hjärnan, sen får man också lära sig det praktiska, som att ta blodtryck, borsta tänderna, mata, bädda sängen osv.. det var faktiskt svårt att svara på det, men böckerna man har är geriatrik, medicinsk grundkurs, omvårdnad.. ja, det är några fler, men jag kommer inte ihåg.
Någon som vill lägga till nåt?

måndag


okej, nu har jag fått en jävulskt arg kommentar av jullan om min uppdatering.. men jag går med på tävlingen.. fast jag inte har någon dator.. så ska jag försöka ändå;)

det är 30 augusti idag, och farfar hade fyllt 70 år idag, så då kan ni nog gissa vart jag ska.

bilder från igår

tog dom här från jullan, mer bilder kommer nog!=)

mums

min dator är fortfarande inte lagad... men det kommer! gårkvällen var super kung. bilder kommer:)

svar på dina frågor.

från anonym.
Hej. Skulle inte du kunna skriva lite om linjen du går(omvårnads, om jag har rätt? :)) skulle vara jättekul att höra eftersom jag börjar gymnas. nästa år. Vad har ni för ämnen för det mesta? Fysik, kemi, biologi? Är det mycket hemarbete osv? Hur svårt är det att komma in på linjen ungefär?:)

svar:
Jo det kan jag göra. jag kan börja med att svara på om det är svårt att komma in.. det är ju olika poäng varje år man söker, men jag kom in med 5 VGn och resten Gn, så alltså var det inte så svårt just det året.

Hemarbeten? ja alltså det beror på om du gör klart det mesta på lektionerna så är det inte så värst mycket hemarbete. klart man har inlämningsuppgifter och prov osv.. men om man hänger med på lektionerna kommer det att gå bättre med det. Jag hade ju ett tufft år förra året, mina föräldrar skiljdes, och då hade jag jätte mycket att göra.. hade inte så mycket ork till nånting, men jag klarade G i allt förutom matte, som jag ska jobba upp nu i höst:)

Sen ämnerna är Datakunskap, SvenskaA, MatteA, EngelskaA, och Omvårdnads.

Fråga igen om det är nånting du inte förstår, eller om jag har missuppfattat dina frågor:)

tisdag

okej jag kör på att lägga ut grejerna på bloggen, men det gör jag när min skitdator har börjat fungerat.. virus hela datorn... kanske till och med blir av med alla bilder, men det ska jag fixa;) sitter iaf hos robin nu, och föressten helgen blir nog kung!;) nu ska jag umgås men vi hörs snart!

ojaaa, snygg celica.

?

vad säger ni om jag lägger ut både kläder och skor på bloggen, och ni får buda på dom? som jag gjorde en gång förut? skriv en kommentar om vad ni tycker! 

måndag

okej. såhär gör vi. skolan börjar imorgon likamed bättre uppdatering, så från och med imorgon så kör vi;) ikväll ska jag umgås med gabban och soffan, det blir skit trevligt,.. dela säng ska vi också göra;) nu ska jag städa mitt rum eller göra klart det som är kvar, sen ska jag dra mig, men vi hörs imorgon! pusspuss.

stadshelgen. har saknat dig så sjukt!

busungar!

hela den här veckan har vi haft två söta barn hos oss, angelina och amelia. så jag har haft fullt upp kan man säga, men det är skit roligt.

på leos lekland. 
inte så bra bilder men det får duga!

Angelina ville vara med jag och gabban ikväll så vi har varit upp tills halv tolv, (eller inte gabban, hon somnade vid halv elva...) och nyss så nattade jag båda två.. kolla så gulliga dom är.

nu ska jag sätta mig och se en film, men vi hörs pusspuss!

lördag

goddag, ska inte säga nå mycket men fyfan för den här veckan. nu ska jag umgås med gabbi, vi hörs.

jatack.

tisdag idag

dålig uppdatering.... inte skrivit på 6 dagar haha;) sisådär helg, söndagen var roligast, nolia med mamma robin och nisse..


det är föressten exakt två veckor kvar tills skolan börjar om igen..

6 månader

6 månader, likamed ett halvår med min älskling idag!

Bara för att vi var så fula på den här bilden,.. så var jag verkligen tvungen att lägga in den.. då har vi nånting att skratta åt;)

japp tisdag.

tisdag idag. snart kommer mina skor som jag har beställt. menas också med att jag snart är pank. inte bra.. men jag klarar mig:) ja, nu ska jag umgås, vaknade ganska sent idag.. eller ganska.. haha. pusspuss

2 augusti.

dålig uppdatering, norsjö hela helgen med gabban. måndag idag. 2 augusti, och det menas också med emelies födelsedag. grattis på 18 års dagen gumman!


RSS 2.0