puss

Nu. jobb. Men ikväll då jäklar.. ska jag ta igen från igår!;)

Onsdag.


Ja en timme efter senaste inlägget låg vi slocknade i soffan i tre timmar. Det blev nog inte så mycket maraton.. sen gick jag och la mig i sängen.. och vaknade för en timme sen. Dagen är oplanerad eller kvart över två ska jag och prova kläder till jobbet. VI HÖRS-.

Saknar dig och din glädje.

Jobb och hundvakt.

Dagen har bestått av jobb, 7-12. Sen har jag varit hos robins föräldrar och tagit hand om cia. sen har jag också sovit en stund. hämtat pappsis bil, handlat och lagat mat. ikväll blir det PB maraton med bebe. KRAM & PUSS

Cia har hitta sig en ny leksak.

lördag.-

Jag måste bara säga att det är hur skönt som helst att vara ledig. Gårdagen började med att jag fick sova ut, sen myste jag lite med robin. Sen åkte vi till stackgrönnan och åt en räkmacka. mysigt.

Kvällen var helt oplanerad. gab skulle sova. så jag var ute och körde hela kvällen med super trevliga människor. Fredagen blev mycket bättre än vad jag hade tänkt mig. Nu får vi se vad den här dagen har att bjuda på. oplanerat är alltid bäst. vi hörs! KRAM

kört.

tack för den.


22:55

Jag har ju som sagt jobbat hela dagen idag också.. gick bra, fast jag känner mig ganska slut.. men ikväll då jäklar ska jag försöööka vara uppe så länge jag kan eftersom att jag är ledig imorgon, men jag lär somna i soffan tidigt som vanligt, bara för att jag vet att jag är ledig.. Ja tänkte också berätta att ni får bilder från skolavslutningskvällen lite senare ikväll eller imorgon. puss och kram.

Onsdag.

Efter att jag har jobbat en 8-21.15 är jag ganska slut... gör en likadan imorgon. så snart blir det sängen. Men innan det så belönar jag mig själv med chips i soffan framför tvn. Det är skönt när jag är själv ibland;) puss och kram!


Skolavslutning 10/6 -11

Här får ni lite bilder från skolavslutningen. Bilderna från den kvällen får ni sen;)fredag

Skolavslutning om en halvtimme. MEN ikväll taggar vi jäkulskap!!! vi hörs när vi ses.

torsdag.

Man ska inte städa när det är såhär varmt ute.... det märkte jag;) pappsi har kommit hem iaf, både bra och dåligt, snart blir jag av med bilen, men jag får träffa han! nu blir det duschen sen nyckelgatan till min babe. vi hörs:*

ehhehehehe;)

Måndag idag.

Jag hade ju en fin liten tanke igår att jag skulle mysa och se film med rob. Men jag slocknade i soffan en halvtimme efter jag hade skrivit inlägget igår.. haha. Jag vaknade då iaf imorse och fick panik, för min mobil var borta. Ja.. jobb idag igen. Skönt i det här vädret. Puss och kram.

Min helg.

Fredagkväll spenderade med några fina flickor. sen blev det mollys som slutade lika fort som det börjat. Efter det fyllekäk sen barfota gång till sunnanå. Men jag hade förjäkla kul.Lördagen så umgicks jag med ellabrella och robin, blev en sväng till lekparken sen stan, tills det blev storm. Sen åkte vi iväg till stugan och blev bjudna på mat. Kvällen spenderade jag i emils bil körandes med gabban och några killar, sen blev det nästan bara tjejer;) hehe.

Idag har jag jobbat en 7-21.15. Jag är ganska slut, men det är sköönt, kanske somnar tidigt ikväll. Här får ni några bilder som jag inte har visat. vi ses.

I Ammarnäs.

Efter att robin och claes satt och försökte fixa bromsarna på pappas bil i förrgår så gjorde jag besiktningen igår och den gick igenom. Tänk att man kan bli så glad över det. Efter det så drog jag och sofia iväg till ammarnäs. och här ska vi vara till imorgon. Så en ungefärlig 30 mils resa ska jag göra själv för första gången imorgon. Vi hörs någon dag framöver.
Och så får ni den sista knäppa bilden.

Alla bilder är från idag.

RSS 2.0