SNYGGT

Eftersom att jag inte fick fara och se kapten röd igår.... så firar jag det med en ny fin egen designad bänk till sovrummet, ny filt, nytt överkast och lite hundgodis;) jag och min svärfar har idag jobbat på med min bänk. Ett jätte bra resultat och jag är skit nöjd. här får ni en bild! nu blir det sängen, jobbar 7-16 imorgon! puss.

onsdag

Veckorna rullar på, beställt studentmössor i veckan, sen har vi börjat snacka lite om studentveckan osv.. sen är det väl som vanligt med prov och inlämningsuppgifter men det blir bättre!;) Nu i helgen har jag nog fullt upp.. ska börja bygga min långa fina tvbänk, kapten röd, julfika, god mat, planer inför jul och 1 advent. Tror det här blir en bra helg. Nu ska jag bara ta det lugnt, men vi hörs någon gång!:)

turkiet bilder del 1

Jag har ju lovat er några bilder från turkiet, så här kommer dom... iaf endel, resten ligger på maries kamera!

HAHAHAH


Fredag.

Jag har haft en underbar vecka i turkiet, bilder kommer! Annars då. Skolan har börjat om igen och jag har vaknat före väckarn varje morgon, SKÖNT. vaknade tio i 7 imorse så jag har hunnit äti frukost, varit ute på en promenad med socker. nu ska jag fara till skolan! vi hörs någon dag.


hej

nu vill gabban va med mig i helgen.

RSS 2.0