Robin min kärlek

Ganska roligt att jag sitter och trycker i mig godis och chips och sånt, fast jag inte känner en minsta smak... inte så trevligt ändå.. sitter och väntar på bob sen blir det sängen, för imorgon har jag körlektion 07.05. så godnatt!

Dagen innan löningsdag.

Torsdag idag. ligger hemma i soffan och är sjuk. nej jag ska inte tycka synd om mig själv;) men det är inte speciellt kul, när man har en massa måsten. Så ni kan ju nästan gissa att jag inte är på skolan. Skulle ringa jobbet och säga att jag var sjuk, men då upptäckte jag att jag hade helt slut pengar på telefonen, så då komme mamma hit hehe. nu måste jag gå upp och starta igång tvätten.

Här får ni några bilder från kittel!hihi

Saknar dig min skäggigt tokiga unge.

Lördag

Japp. nu kan jag berätta. jag bor hos mamma i veckan, för att jag har en inneboende här från Frankrike. Så hela den här veckan har bestått av att prata Engelska. Ganska kul faktiskt, och ju mer man pratar engelska desto mer lär man sig. Det har jag märkt både på mig och alla de i frankrike. Jag har då haft en jätte jätte trevlig vecka, men i eftermiddag far dom tyvärr.

Så dagen idag blir en sväng på dallas och sen gå på stan med de andra tills deras buss går. Blir trevligt:) nu ska jag hoppa in i duschen, men vi kan höras lite senare. PUSS

Kittelfjäll

Ni får en kortfattad förklaring av resan.

sol. skoter. skratt. irritation. ammande mamma. humörsvängningar. bästa vän. goda middagar. mysiga kvällar. mysiga nätter. vakna tidigt. sitta i backen. sola. umgås. glass. öl. after ski. riff raff ruff. sova tidigt.

ungefär sådär såg det ut. Jag har haft världens roligaste och mest konstiga resa med min bästis. och såklart resten av den familjen. nån bild kommer väl;)


Brun va?;)

Jag sa ju att jag skulle skriva efter halv tio igår;) ja, sitter nu på skolan och har samhälls, vi håller på med ett skitroligt arbete;)

måndag

Måndag och skola. gick jätte bra, har som vänt på hela dygnet nu så jag vaknar vid 7, halv åtta. väldigt skönt. inte lika skönt för robbe..;) kan berätta lite mer om kittelfjäll, när jag hemma, för det är dags för jobb 16.15. så att. men vi hörs efter halv tio ikväll. puss och kram
en bättre bild, nyifylld.;)

Mot kittelfjäll

Onsdag idag, vid fyra åker jag till kittelfjäll med världens bästa gab. spenderar resten av sportlovet där! nu blir det packning och pussa på rob. vi hörs väl kanske en till gång innan jag far! Puss och kram.

Friday

Hej! Dagen har bestått av risk1an och ifyllning av tatuering. Ja, det är ju fredag idag och det menas med fest och utgång. mollys blir det nog;) vi ses väl ikväll. :D

RSS 2.0