Saturday

Fick en kommentar från anonym om hur stor rumpa jag har. haha, det tar jag faktiskt positivt, eftersom att jag inte har speciellt stor haha;) jaja. Just nu är jag med gäb robin och emil, vi ska snart se paranormal 2, hört att 1an är bättre menmen jag ger den en chans! jobb imorgon iaf, 7-12, sen blir det skyltsöndan. VI HÖRS!

It´s funny, laugh.

Min broder har bytt namn på facebook...

i´m feeling so...

Fredag kväll och jag sitter hemma i sängen med datorn.. vill ni veta? det är underbart skööönt. Imorgon blir det Piteå med robin och gäb, sen på söndag ska jag jobba. Så den här helgen blir inte mer än lugn.




Fredag.

snöstorm, snart jul, inredningssaker, otrevliga människor, älskling, ljus, blek, snus, fredag, arg.

Positivt samt negativt. lista ut vad som är vad.

godnatt.

Nu har jag köpt två julklappar, mamma och robin. Det är bara sjuttioelva stycken kvar, menmen.. det kommer:) sovdags säger vi va;)? GODNATT

Plugg.

Ikväll har jag och marre varit i kåge och pluggat matte. Satt i tre timmar, och det gick supeer.:) Imorgon har jag jobb mellan 8 och halv 12, sen praktik 13-20. Så jag ska gå och lägga mig när älskling kommer hem. vi hörs när vi ses :D

Jä*la skit hylla.

Godkväll. Ikväll har jag och robin varit och hämtat pappas ex hylla. Först och främst var vi tvungen att skruva lös alla delar och bära in i bilen. Sen var vi ju tvungen att sätta upp den igen, och det tog 2 timmar att göra sätta upp den. vi var gode arga hela den tiden haha:) sen tillslut fick vi upp den, men det slutade med ryggvärk för mig och jag har det fortfarande. Snart ska jag gå och lägga mig, blir målning imorgon PUSS

Every day, every night.

Gick på stan med marre idag, hittade sjukt mycket grejor jag vill ha till lägenheten. Längtar tills jag får lön, då jävlar ska det shoppas både presenter och julklappar. Jag och robin bestämde oss också att fara på dollar store nästa lördag. någon som är sugen på att följa?;) marre? gabban?

Min kärlek till dig är obeskrivlig, Robin. Du är den bästa jag vet. LOVE you

Skön fredag kväll!

Efter en kväll med marre kan man inte känna sig smal ( och då menar jag att man äter lite för mycket ). Jag var tvungen att skynda mig dit för att göra middag till oss, och det blev stekt kyckling med vitlök, vitlöks sås, med vitlöksbröd och sourcream klyfpotatis. Sen tog vi en promenad till mig, där vi tryckte i oss chips och såklart vitlöksdipp, Den dära tjejer gillar verkligen vitlök, märker ni det?;) Ska nu sitta uppe och vänta på min älskling, som kommer sen nångång. Men ni får ha en bra kväll. Puss & kram.

K-Ä-R-L-E-K

NU RÄCKER DET!

Näe nu räcker det. Jag är så JÄVLA less på dom här rykterna som går. Alla går och snackar skit. Vad är det? är ni så avundsjuka? Jag mår bra, jag har verkligen världens finaste pojkvän, sen vi flyttade ihop har vi ALDRIG bråkat. Bara lite disk och städ tjaffs. Men det ska jag inte måste förklara. Sluta gå och snacka en massa skit som ni har en aning om.

Jag älskar min pojkvän mer än allt annat och jag har aldrig varit såhär jävla lycklig. Alla bråk som vi hade förut, har gjort så att vi har vuxit ännu närmare varandra. Jag är så jävla kär i robin att det är helt sjukt. otrohet, bråk och alltihop, ska ni inte snälla växa upp? Om ni har nånting att säga kom till mig och säg det istället, om ni då vågar:)

 

Älskling du är min finaste jävla ängel. Du betyder så jäkla mycket för mig. En ängel utan vingar.

Tänk såhär, om vi har flyttat ihop, tror ni att vi bara gör det för skoj skull? för att vi vet att det kommer att ta slut?

 

Och jag lovar er, robin skulle aldrig utsätta mig för otrohet, det är det sista han skulle göra. Jag känner han, och jag litar på han. LOVE YOU MY BEAUTIFUL BABY!

 

Jag vet precis vilka det är som går och sprider de här rykterna, och får jag höra en gång till nånting om att robin har gjort dittan och dattan, så jävlar, får ni med MIG och göra. Och när jag är arg och less, så är jag inte lugn;) Är det någon som är sugen på att bråka?


Fredag.

Det är inte så roligt att sitta och läsa om att jag är sjuk, det är därför jag inte skriver. haha. det blir iaf bättre, idag känner jag mig inte lika hängig, men det kan bero på vädret också! Egentligen skulle jag måsta vara på skolan idag, för att vi har massa plugg osv.. men jag kan ju inte göra nåt åt det.



Jag kan ju som säga att foppa var gulligast! haha;)

onsdag.

Var hemma idag från praktiken.. Mår inte så bra, snorig ont i halsen och sådär.. inte så trevligt. Vet inte om jag ska på skolan imorgon men vi ser väl. nu ska jag gå och lägga mig. och för er som vill veta står robin och diskar nu.. ja, knäpp som han är;)

Robin suger på att ta kort, men MYS.

Gårkvällen.

Kvällen igår var lite blandad, men jag hade då jätte trevligt. Älskling komme dit lite senare.. sen for vi hem, och ja.. haha, här kan ni få den ända bilden från igår, som jag har sett hittils. PUSs

Jag var då blå om tungan och tänderna hela kvällen. Inte så fint men man tar väl vad man får;)

Jögge

Fars dag idag, pappa bjuder på lunch.

Du har alltid funnits där för mig. Alltid. Jag älskar dig världens bästa pappa. Vi ses snart!♥


Lördag

Ikväll blir det party.
Middag hos robins föräldrar sen fara till marre och fixa sig.

vi hörs♥

Tyvärr ingen bild

Hej. Har just blivit bjuden på mat av min älskling, han stod och lagade. GOTT. om en kvart ska vi fara och skjutsa pappa till någon fest, sen blir det mys hela kvällen. PUSS

10

Målning av luckorna i köket har börjat.

Idag hade jag praktik till 12, sov från halv ett till tre, då komme jullan på besök ett tag.
Ikväll har jag fixat lite i sovrummet, sen hämtat nå saker hos robin. Nu ska jag sova, vi är lediga imorgon, men har ändå jobb, tjäna pengar är aldrig fel;) GODNATT


Söndag den 7 november.

Komme just hem från jobbet.. robin ligger och sover, som vanligt då;D Dagen kommer att bestå av plugg och hårfärgning, sen kanske ta en tupplur. Älskling är såååå rolig hahahah..

GOTTTTTT

soffi

SAKNAR DIG :D

Köket...

Jag och robin var och kollade på kakel till köket igår, och målarfärg. Luckornas färg är rökgula, så dom är inte så fräscha. Därför blir det vitt. Efterbilder får ni sen.


Samma sak med garderoberna.. fast dom är grönaktiga.. syns inte men...:)

I don´t care about it, sunshine.

Igår överraskade jag robin med en bukett blommor, och bjöd han på middag!:)
Annars då,.. hela lovet har bestått av jobb, så jag har inte varit så tillgänglig här som ni nog har märkt. Nu har jag lov iaf, och dagen börjar med stan i ett försök att hitta en skön bh. wish me luck. nu ska jag fixa håret, vi hörs väl :D


9 underbara månader.


Love you beautiful.

RSS 2.0