love.


149:-

onsdag

haha ops, började skriva ett inlägg för cirka en och en halvtimma sen... men lika bra att jag börjar om;) har nu facebook, som jag lovade mig själv att aldrig skaffa, men nu sitter jag där som alla andra... haha, fattar inte så mycket menmen.. 
dagen har varit sisådär, vi hade må bra dag, sen lunch, matte och svenska i en kvart typ. så ja.... kan inte precis säga att den har varit jobbig.
ikväll var stan öppen till 21 så ja, köpte en ny blus/tröja;) får ni se snart, ska bara lägga in den... MEN gud vad jag svamlar, ska sova snart, vi hörs imorgon pusspusspussi

VR


när jag komme hem, låg vecko revyn på min säng, så nu har jag några timmars läsning;)

@jullan

hej! efter skolan for jag till jullan, och nu sitter vi här. ska snart färga jullans hår, sen har jag träning vid halv åtta nångång.. då vet ni de.. nu ska jag vara trevlig, PUSSPUSS

snyggt ja.

mina underbara älsklingar!!!!!!



SKOR

vet ni? två nya skor har flyttat in i min skosamling! tror ni att jag är glad?;) haha det är jag... sen har jag också köpt en halsduk och en ny klänning. ni kan få se det sen. nu ska jag ta mig nåt att äta. vi hörs snart!

klassfesten.













mer bilder kommer så småningom.

home

vet ni? 124 bilder fick jag ihop igår haha;) ja, igår var det ju klassfest, om ni inte visste de.. och sen vid elva så tog jag och några till bussen som gick till stan, så jag stanna i bergsbyn och for till johan, medans alla andra for till stan trorjag!:) och johans dator var på lagning, så då vet ni varför jag inte har skrivit nåt.
ikväll så ska jag vara så gullig att bjuda min familj på middag, hihi:) blir nog bra. nu ska jag hjälpa mamma med håret, vi hörs snart med bilder.


marres place

hej, sitter hos marre nu, och hon står i duschen, får mat här, köttbullar och nånting. blir nog perfa. marre kör ju på plattat hår ikväll, så det blir kul att se;) säkert snyggt. sen får vi se vad det blir för kläder för båda oss. bilder kommer ikväll. vi hörs snart, eller så hörs vi ikväll med MASSOR med bilder! pussar.

SNYGGING

shopping!;)


en jätte snygg klänning, men vet inte om jag ska ha kvar den.

oversize tröja.

sjal!

jäkligt snyggt armband!

body butter, luktar gudomligt haha;) kolla mina snygga naglar föressten;)

min fredag.

hej snyggingar! efter vi hade slutat vid halv två, så gick jag och jullan direkt till stan, köpte lite grejer (visar sen) sen mötte vi rebban, och sen emma. sen då fortsatte vi gå på stan.. medans vi skulle bestämma oss vars vi skulle äta. max blev det. vid sex blev det bio, flickan som lekte med elden, SÅ JÄKLA BRA DEN VAR!!! sen efter den börja vi gå mot okbacken, där polisen kom, det sög så jag for hem och har nu varit hemma i en halvtimma ungefär. ska sova snart, eftersom att jag har match imorgon. så ser min dag ut. nu ska jag sätta mig och se idol på tv4s hemsida. vi hörs snart KYSS

armband & nagellack.

jag fick hem ett paket idag och det var ett jätte snyggt armband, och ett nagellack!



torsdag.

hej hallå! vad gör ni? jag sitter på lektionen och har vårdarbete. halv tolv har vi lunch, sen en lektion, 1 slutar vi idag!!!:) nu ska jag fortsätta, men vi hörs ju efter skolan, pusspusspusspusspusspusspuss

onsdag

hallå. just nu är jag med jullan johan och viktor. ikväll ska vi se idol om jag får bestämma hehe;) annars då? när jag komme till jullan, låg hon och sov.. snyggt jobbat! haha.. jajaj nu ska jag va social, men vi får väl höras sen KYSS

idol

komme nyss hem, och nu ska vi lägga oss och se idol, sen ska vi sova! vi hörs ju imorgon KYSSAR gosegrisar!


det här...


... fick jag av gulleälsklingsponken på 10 månaders dagen, 130:- kronor på h&m, plus en jätte fin nyckelring! TACK ÄLSKLING

jag skrattar ihjäl mig.

mamma imorse, efter tredje gången hon försökte väcka mig:

mamma: tände, släckte, tände, släckte, tände.

jag vaknade upp, titta på hon,

hon ba DISCOOOOO. skrattade och gick därifrån.

<3

10 månader idag.


godmorgon leverpastej

såhär såg det ut nyss, direkt när jag tog ut leverpastejen ur kylen. dom flockar sig som ormar för att komma åt den.


måndag

ursäkta min dåliga uppdatering. har inte haft tid;) hehe, okej nu ljög jag! har haft tid hela kvällen, men jag känner att jag inte har nåt att skriva, tråkigt? jag vet. ja vi började tio över tolv idag och hade en lektion sen hål i ungefär två timmar, sen hade vi idrott, värd dag? nej. imorgon börjar vi vanlig tid, alltså halv nio. då vet ni:) nu ska jag se film, och jag lovar att vi hörs ikväll... okej där ljög jag igen, vi ser väl om jag skriver sen, pusspuss



söndag

kvällen har jag spenderat med älskling, vi gick till coop och köpte kladdkaka sen har vi spelat kort, och pratat i massor!
hur skönt tror ni att det är att börja 10 över 12 imorgon??? haha jäkligt skönt. sen efter skolan så ska jag lämna nå kläder som jag har sålt;) sen på kvällen blir det älsklings frida!! ja då vet ni, nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film, vi hörs kanske sen, om inte, så hörs vi imorgon. pusspuss

fin flickorna!!

visst?

visst syns det att jag städade i torsdags?

bilderna.

tror ni det var skönt att vakna för tjugofem minuter sen? jag tror det, haha;) nu kommer det bilder.










GLÖM INTE ATT BUDA TILL IMORGON!!!!!


min fredags kväll.

jag har haft en jävligt trevlig kväll! två bilder får ni nu, men resten kommer imorgon, nu ska jag sova, är hur trött som helst.

våran godis skål, en femte del blev uppäten, sen resten är nog i marres pojkväns mage.. haha;)

tjejer!!

marres place

vi köpte godis för 150 spänn, chips dipp drickor kladdkaka och sprutgrädde för 140 spänn. japp, nyss såg vi idol, och nu ska vi börja se filmen julia! vi hörs ikväll med bilder KYSS

tjejkväll.

hallå! just nu står emelie och prövar mina kläder... så nu har hon buda på två stycken klädesplagg! så det ser ni längre ner. ikväll blir det ju som sagt tjejkväll, se idol osv. blir nog perfa. nu ska jag vara social, vi hörs väl sen pusspuss.


justin bieber


URSCH SÅ JÄVLA BRA!!!!

säljer mina kläder!

okej såhär gör vi. ni får buda på mina kläder. ni har till söndag på er. den som har högst bud får den. men reglerna är: 
-alla bud börjar på 10 kr.
-ni måste bo i skellefteå.
-ni måste skicka med eran meiladress, så att jag kan få tag på er.
-om nån har lagt ett bud så skriver jag det brevid.


DÅ KÖR VI HEHE;)

1. kort tröja från gina, strl S


2. tubtop linne med blommor på från gina, strl S


3. kort tröja från gina strl S


4. tjejskjorta strl L.
TREDJE BUD 40:-


5. tröja strl XS, snyggare öppen!


6. cheap monday jeans strl 28/32


7. rött, vanligt tubtop linne. strl S            FÖRSTA BUD 100:-


8. baksidan på en jätte fin (vad ska man kalla det?) strl S
FÖRSTA BUD 20:-


9. klänning

LYCKA TILL!!!


städning pågår.

vet ni vad jag ska göra nu? såklart, rensa garderoben, det som jag inte använder slänger jag. och sommarkläderna hamnar i en låda. då vet ni vad jag gör.. vid åtta ungefär så far jag till johan och sover där!


bara roligt.

fredag imorgon, då blir det tjejerna i marres lägga, med chips, godis, drickor, kladdkaka med sprutgrädde visst julle;) haha men det blir mysigt! sen blir det klassfest nästa helg hos juckarjack. KUNG!

torsdag!!

hej! just nu sitter vi på skolan och ska skriva om drömyrket, såklart är det polis som gäller för mig. eller jag vill jobba där det händer saker, kanske på akuten, eller nånting,. men annars blir det nog sjuksköterska. jaja slut pratat om det. nu ska jag jobba, vi hörs efter skolan pussisar.

onsdag

hejhallå! onsdag idag och det känns som att det var måndag, men som tur var, är det inte det. vet inte varför men den här dagen kändes tung. när jag komme hem, haha då visade mamma mig dom här snygga blocken..

gratis bio

har ni som är medlem på gratisbio sett att man kan spela spel nu? man blir lätt beroende kan jag lova. annars tjänar man lätt pengar, och man kan växla det till biobiljetter, tidningsprenumationer, butiker t.ex. nelly, h&m, expert, coop, allt möjligt. det är värt kan jag lova. är ni inte medlem, bli det HÄR


Monsters, inc.

komme nyss ur duschen,.. skönt kan man säga.. haha! jag såg föressten monsters inc nyss, och fyfan vad jag har saknat den, kom ihåg att jag älskade den filmen när jag va mindre! och den söta ungen gör filmen bara bättre!!! måste ses om ni har inte har gjort de.

h&m


tuesday

hej, var hemma idag också. men imorgon ska jag till skolan!
fick panik, eftersom att arbetet skulle vara inne idag, men tror ni att det är de? nej just de. så jag ska försöka göra de ikväll och lämna in imorgon. nu ska jag iaf äta, men vi hörs snart

BÄST!



tänk att jag ska spendera tre år med er, vilken tur jag har!


sjuk

hallå snyggingar! idag har jag varit hemma.. och inte gjort nånting.. ont i huvet, halsen och magen. så förkyld kan man säga att jag är.. sen såg jag när jag åt nyss, haha att dom enskilda skolkortet plus själva klasskortet hade kommit... på det enskilda såg jag typ ut som en vampyr.. och på det andra såg jag så jävla sur ut.... haha, roligt att veta va?;)

bilderna sen igår.









smile


helgen.

vid fem åt jag pizza, sen vid sex drog jag till rebban där tjejerna var.. sen for vi till viktor, och där har kvällen spenderas, har massvis med bilder från helgen.. men dom får ni se imorgon. nu ska jag se tb, vi hörs imorgon puss och kram.

marre och jullan


lördag

jag har blivit förkyld så hela dagen kommer att gå ut på att sova, vila och se film,. hörs sen!

film tips

fem film tips, nya som gamla.
rumor has it
school of life
war of the worlds
sweet home alabama
teeth


idag

jag är så jäkla king kan jag meddela, här får ni veta hur jag såg ut idag i videoform;) dagens outfit är bara töntigt;) heheheheh.

FREDAG!!


hejhej. just nu sitter vi på skolan och ska arbeta med det där arbetet som jag pratade om! ikväll ska jag va med jullan i think, då vet ni, föressten kommer det bli skit roligt imorgon hoppas jag på!!!!... vi hörs om 45 minuter, pusspuss

tv serien true blood.

började se true blood igår, och den var så jäkla bra!!! verkligen att rekomendera.

home again

att den är snygg??

ja annars då, komme nyss hem från träningen, gick sisådär... & snart ska jag hoppa in i duschen. imorgon börjar vi halv nio, och slutar halv två. ska försöka hitta nån gång imorgon då jag kan jobba med mitt arbete.. jaja ska hoppa in i duschen nu, vi hörs kanske sen, pusspuss!

torsdag

hej! ikväll har jag träning nio till halv elva, då vet ni de;) har föressten fått min snygga jacka från nelly, jävligt snygg är den. nu ska jag byta om sen fortsätta sitta vid datorn pusspuss

så jäkla skön.


SKORNA!!!!








sen ett par röda ballerina.

090909

idag är det den nionde september tvåtusen nio.
ja, skolan, stan med emma & titta på kläder till i helgen, snart skrov, sen älsklingsjullan. så ser det ut, sen får ni se skorna också. nu ska jag sova, typ. hehe eller inte. men ja puss

godnatt

jag är så jävla glad. jag fick sju par skor, och alla var så jävla snygga!!!!!!!!! ni ska få se bilder imorgon, nu ska jag och älskling sova, puspsupsusppusups

hos mormor

hallå snyggingar! till middag åt jag en mans portion, fast större, mycket större. nu sitter jag hos mormor, och träningen är åtta.


alltså ge mig dom NU!

the sims3

nu ska jag hem, sätta mig och spela the sims, sen efter maten far jag & mamma till anna, sen  träning, sen sover älskling hos mig! då vet ni. PUSSPUSS

datorerna.

nu har vi datorerna igen. och om 40 minuter slutar vi, så ska försöka göra mitt bästa, för att det här är inte kul.


snyggingar!

meet me at the hotel room

lite snygga är vi nog!




klänning

min nya fina skönhet.


imorgon kommer föressten min kusin hit med en påse skor, tror ni jag är lycklig? överlycklig!


monday

hej. skola idag, som vanligt på måndagar. och idag hade vi fotboll på idrotten, och de funka faktiskt, bättre än fotboll på kanal. ikväll ska jag plugga lite, sen göra ingenting faktiskt, kul va;)? näe, jag orkar inte göra nåt, eftersom att jag inte kunde sova inatt, så då blev det lite sent.... haha nu ska jag iaf sätta mig och se en film, visar sen vad jag har köpt för snygg klänning. PUSS


söndag

idag ska jag inte göra nånting, vila, men inget mer. då vet ni!:)


dagens.

humör: ...
önskan: nästa helg
jag känner för: att platta håret.
smink: eyeliner, mascara och ögonskugga
klädsel: linne & byxor, men jag lovar att jag ska byta...
frisyr: oplattat
köp: tröja och byxor, milkshake
längtan: nästa helg
kärlek: johan som alltid!
väder: regnit, lite sol varmt.
jag vill inte: slösa mina pengar...
måste: börja göra mig klar.
mat: PIZZA!!!!
telefonsamtal: pappa.
tvprogram: kommer inte ihåg, var länge sen.
bästa: att jullan alltid finns där för mig.
sämsta: att jag är trött
roligaste: vet inte.
låt: ingen.

leggings

99:-/st


stan

hejhallå föressten. ska dra till stan på nån minut, jag kör, jullan åker buss. då vet ni! PUS

ju

love



iväg och vidare

sitter nu hos jullan, och vi ska snart ut. så ja, då vet ni.


somras!

fredag.



skola idag slutade halv två, sen gick jag rebecca och jullan in till stan, hittade ett par skit snygga skor på scorett, ett par lår höga skor med klack, och det var mocca. om dom finns kvar imorgon så är dom KANSKE kanske kanske mina... men troligtvis inte. haha ikväll blir det bergsbyn, färga hår och ÄTA GODIS, har jag bestämt, länge sen faktiskt. då vet ni det. har några skit snygga kort på mobilen, som jag gissar att jag inte får lägga in;) jaja, nu ska jag äta sen far jag till jullanälskling, vi hörs snart. PUSSPUSS


beställt.



röda skor.

när jag komme hem, låg dom här skorna i sängen, mamma hade köpt dom till mig. TACK!

torsdag!

godkväll flickor och pojkar, vad gör ni ikväll? haha, näe jag ska strax fara iaf. idag vare ju som sagt skola, slutade halv 2, for tvärt på team sportia för att lägga av en klubba, så imorgon är den min hoppas jag!  nu ska jag fara till älskling, sen vid nio har jag träning, så jag är hos älskling vid 11 ikväll och sover där. nu måste jag skynda mig och packa klart det sista, vi hörs sen! puss

25 minuters promenad

ikväll har jag och julia pluggat, gjort våra egna hamburgare, och vare ute och gått i 25 minuter, nu är vi hos johan och ska snart ta en promenad hem till jullan igen sen far jag direkt hem och sover! skratta har jag gjort ikväll nästan så att jag känt mig yr haha. nu ska jag vara lite social, vi hörs:*

nagellack.

ibland måste man få bjuda på sig själv..




min, ja.


åtta

komme hem, pluggat lite, och träning klockan åtta. då vet ni!

RSS 2.0